Nu știu cum percepeți voi aceste zile dar se pare că viitorul sună bine.

Vă mai aduceți aminte aceste vorbe ?

1.Când o zbura porcul…

2.Când o îngheța iadul…

3.Când or face plopii mere și mai era ceva dar nu contează.

Oricum, de acum înainte cam orice este posibil.

Adică,  porcii zboară de mult cu low-cost dar la clasa I, plopii cred că mai au doar nevoie de ceva ajutor din partea științei și se rezolvă cu merele poate chiar și zmeură iar mai nou a înghețat aghiasma la Constanța.

Acuma, eu am fost crescut de mic după toate dogmele și din câte îmi aduc eu aminte aghiasma este ceva lichid special care nu-și schimbă mirosul, culoarea, gustul etc… Ceva divin dar totuși îngheață. În aceste momente cu aghiasma înghețată eu mă gândesc că punctul ”2” este chiar realizabil.

În aceste condiții cu plopi fructiferi, porci zburători și un iad debranșat de la încălzire să vă așteptați ca cele mai ciudate vise să devină realitate.

Pentru sinistrații din Constanța mai am eu pe stoc aghiasma din 2015 și 2016. Detalii pe privat. Tot privat dar mesaj pentru Daniel: donez nu vând așa că nu te agita.

…să câștig la LOTO, pe 1 Mai să fie o vreme frumoasă, Moș Crăciun să-mi aducă o bicicletă, cel mai tare blog,  Iliescu …

Pentru detalii — http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21514432-slujba-boboteaza-din-constanta-fost-anulata-agheasma-inghetat-cele-17-000-peturi.htm


Aghiasma și toate dorințele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.