Bornem – double

Eu tot scriu  introducere pentru că așa am învățat la școală dar Bornem nu are nevoie pentru că am mai discutat de Bornem dar TRIPLE

.Fără să începem cu ”deci” vorbim astăzi despre Bornem DOUBLE varianta brună care la prezentare se deosebește prin culoarea etichetei dar în rest are același design obosit și monoton cu un cocostârc obosit doar că pe altă culoare deci tot 4 la prezentare.

Aspectul este de 10, vă spun de la început ca să nu mă pierd în detalii mai tarziu.

Pentru curioși 10 este pentru spuma abundentă, densă și persistentă care contrastează perfect cu negrul-roșiatic al berii iar punctul meu de vedere este spuma perfectă.

Articolul ăsta este așa de plictisitor încât am băut două cafele ca să nu adorm în timp ce scriu așa că pentru voi o să inserez un banc copiat de pe plaiurile WWW poate vă mai reveniți puțin și nu adormiți în metrou, maxi-taxi sau lift.

Banc.

 – Alo, Ioane, hai la o bere la barul din colț!

– Pai cand te-am sunat eu acum o jumatate de ora ai zis ca ai o durere ingrozitoare de cap!

– Aveam, dar a plecat la cumparaturi.

Better ?

Mirosul este parfumat cu multe arome ca un vin și merită un 8 pentru asta.

În contrast cu mirosul vine gustul care este puțin amărui, puțin sărat iar after taste sec și cu ușoară aromă de caramel, 8 și pentru gust.

7,5 este o notă generală mare dar nu pentru asta o RECOMAND ci pentru gust și miros. Chiar dacă este o bere cu o concentrație de alcool peste medie, însoțită de ceva antreu pe bază de cârnați, șuncă, slănină, jumări merge ca unsă dar consumată cu moderație că de nu a doua zi moare, moare sau iaurt.

Marca – Bornem – double

Producator – Van Steenberge

Distribuitor – Lidl

Tara de origine – Belgia

Ambalaj – Sticlă 0,33L

Sursa – Lidl

Alcool – 7,2%

E.P. – 16°P

Ingrediente – malt din orz,hamei,drojdie, caramel

Tip – Trapistă

Temperatura de servire – 7-8 °C

Pahar – Pokal sau lalea


Bornem – double
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.