Bucegi

Bucegi

             Nu ştiu dacă poţi să vorbeşti despre această bere fără un „litoral TĂ TĂ ?”. Reclama este foarte reuşită dar sunt convins că cei care au realizat filmul nu au băut vreodată Bucegi. 100% ingrediente româneşti de parcă pentru bere ai nevoie de ceva ingrediente de pe Marte sau din Madagascar. Sau poate se laudă cu MĂLAIUL din compoziţie care oricum nu are ce să caute în bere.

Trecem peste mălai, peste Bucegi şi peste litoral ca să revenim la oile noastre tă tă. Ca orice bere trecută prin laboratorul de chimie la aspect este aproape perfectă, culoare de un auriu limpede de zgârie halba, spumă abundentă la început care obligatoriu depăşeşte marginea halbei (poate să fie ea şi de trei litri) când torni berea dar după prima gură o cauţi sub masă, miros proaspăt de hamei dar şi acru cam ca butoiul cu murături, gustul este foarte aromat chiar bun dar fiind o bere slabă în concentraţia de CO2 (dioxid de carbon pentru cei care au terminat teologia) lasă un gust cam aiurea după ce bei.

Merge băută cu orice chiar şi clor dar în cazul ăsta nu o să ştii exact din ce cauză îţi este rău.

Eu o RECOMAND doar dacă cealaltă variantă este clor sau gaz lampant.

 

Marca: Bucegi
Producător: Heineken
Ţara de origine: România
Ambalaj : Doză 0,5L
Sursă : Mega Image

Alcool: 4,5%

Ingrediente: apă, malţ din orz, MĂLAI, orz, hamei.
Preţ: priceless

Tip: Lager
Calificative (?/10)

  • Prezentare – 3
  • Aspect – 6
  • Miros – 1
  • Gust –  3

Notă finală 3,25 


Bucegi
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.