Este o bere ușoara cam de vara cu toate ca acum când scriu in copaci au rămas doar ciorile, alea negre.

Nu știu dacă știți bancul cu coșmarul care intra fix pe unde nu te aștepți, dar mai mult ca sigur ați auzit de Scrisoarea a III-a, scrisoare trimisa de Eminescu in numele lui Mircea către Baiazid zis Yıldırım in care-l sfătuia pe Fulger sa se duca in p…adică de unde a venit.

            La PREZENTARE am mai vorbit la Palosul lui Fane asa ca 10 nota. La aspect, nu ca e greu sa ma pronunț, dar daca ar fi sa găsesc ceva negativ ar fi spuma  care are volum, dar nu si consistentă. Da bine in pahar maxim 1 minut. 6 pentru ASPECT.

            Vorbim astăzi de o nefiltrată si cu malț din grâu adică  wheat ale, una din preferatele mele așa ca va spun de pe acum ca o RECOMAND cu un scor aproape perfect.

            Mirosul la tipul asta de bere e clar fix de câine udat cu apa termală, aiurea cum ar veni, dar totuși apreciat. 10 la capitolul MIROS, poate din cauza de COV-19.

            GUSTUL de  ZECE  este absolut răcoritor, ușor fructat cu arome de citrice si carbonatare medie..

            Recomand berea asta cu preparate la grătar cum ar fi sis kebab. Sigur este o bere de 10 doar ca mai trebuie  sa beau câteva ca sa mă conving.

Marca – Coșmarul umed a lui Baiazid sau Fulgerul cum îl alintau prietenii.

Producător – fabrica de bere Cluj – Bârlog

Distribuitor – Tazz   

Tara de origine – România          

Ambalaj – Sticlă 0,33 L

Sursa – Donație de la  BOR

Alcool – 4,5%

E.P. – 12 °P

Ingrediente – apă, malț din orz, malț din grâu, hamei și drojdie.

Tip – wheat ale

Temperatura de servire –  4-7°C

Pahar – ceva cu cupa închisa pentru a păstra spuma cat mai mult.


Coșmarul lui Baiazid
Tagged on:                 

One thought on “Coșmarul lui Baiazid

  • 8 January 2024 at 2:11
    Permalink

    Am văzut ca au dispărut toate berile din seria Bârlog. Coșmarul, Teapa, Enigma…
    Sunt niște beri fenomenale !
    Ursus încearcă doar o copiere a Barlogului dar a ieșit o mizerie.
    Știe cineva ce se întâmplă?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.