Petrus – Tripel       

            Reluăm serialul Petrus cu episodul 3 Tripel, sper doar să nu o dăm în Young and Restles hai să zicem maxim un Dallas. Dacă cele două titluri de seriale nu-ți sunt cunoscute atunci dă click aici pentru a citi varianta cenzurată cu nectar de morcovi în loc de bere.

Continuăm cu varianta necenzurată a acestui articol și vom vorbi despre alus, olut, ol, pivo Petrus Tripel care este o bere de tip  Ale dar dacă privim ambalajul aduce mai mult a spirt medicinal.

Ce să dezbatem la capitolul prezentare, diferența dintre ambastrul- Petrus și albastrul de Voroneț ?  Nu pot sa dau mai mult de 4 pentru prezentare, n-am de ce.

Pentru aspect merită lejer un 9 spuma este abundentă, cremoasă și consistentă dar nu se lasă destul admirată.

Mirosul este puternic de hamei, ușor fructat dar destul de fad pentru o bere ale. Păi de la ale mă aștept să-mi sară fructe pe nas, flori pe urechi toate aromele să refuleze pe unde apucă dar nu este cazul așa că 3.

Gustul în schimb este senzațional, nu chiar de o bere ale ci mai degrabă pare o combinație între lager – ale –ipa un fel de lager foarte aromat din cauza carbonatării peste medie, gustului acru-fructat și sarat la degustare și puțin amar after-taste. Mie îmi place chiar dacă nu este o bere ale curată, combinația este reușită așa că 8 pentru gust.

Eu o RECOMAND chiar dacă are 6 final alături de un burger suculent, paste milaneze sau lasagna.

Episodul 1 – Blond

Episodul 2 – Dubbel

Marca – Petrus – Tripel

Producator – De Brabandere

Distribuitor – Lidl

Tara de origine – Belgia

Ambalaj – Sticlă 0,33 L

Alcool – 8%

Ingrediente – Apă, malt de orz, malț de grău, zahăr, hamei

Tip – Ale

Temperatura de servire – 6-8°C

Pahar – Tip lalea.


Petrus – Tripel
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.