Schonnbrunner

Schonbrunner Fichtelgebirgs…Acum așteptați puţin să-mi deznod limba şi să-mi scot degetele din tastatură.

Bun, avem în halbă o bere bavareză iar dacă este să ne luăm după descriere ar fi o bere fermentată între 8-12 zile şi maturată în pivniţă la 0 grade între 5-7 săptămâni. Până acum sună bine dar am aşa nişte îndoieli cam ca atunci când au rămas în turul doi Iliescu şi Vadim.

Nu judecăm, luăm de bun ce scrie pe etichetă.  Mai departe cică este o bere de care nu te poţi sătura toată noaptea şi pe care nu o vei regreta nici în dimineaţa următoare. Ei bine, o bere de care să nu mă satur chiar ar fi ceva, problema este că eu m-am săturat de la prima gura şi e clar că de la cantitatea asta nu o sa am probleme mâine.

Organoleptic este o bere blondă de o culoare limpede, auriu deschis cu un miros puternic de hamei, gustul este iniţial amărui dar spre sfărşit se simt uşoare arome de citrice iar despre spumă nu are sens să discutam, apare la început şi dacă nu eşti atent când torni în halbă nici nu o vezi.

Sfatul meu este să o serviți cât mai rece posibil, undeva la 3-4 grade dacă este posibil, alături de o măncare grasă, tochitură de exemplu.

Eu NU o RECOMAND dar totuși are un miros mai special și un gust amărui mai aparte care mă face să o RECOMAND. V-am zis doar, exact ca-n turul doi cu Vadim și Iliescu.

Marca: Schonbrunner
Producător: Lang Brau OHG

Distribuitor : 5Sterne Deutschland
Ţara de origine: Germania
Ambalaj : Sticla 0,5 L
Sursă : Mega image

Alcool: 5%

Ingrediente: apă, malţ de orz, hamei,
Tip: Lager

  • Prezentare – 2
  • Aspect – 2
  • Miros – 6
  • Gust – 3

Notă finală 3,25


Schonbrunner Fichtelgebirgs
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.