Albrau

Această bere ALBRAU se vrea a fi vârful de lance de la acest producător deoarece este singurul sortiment ce se comercializează la doză. Este o bere sau o băutură ce imită berea, absolut fenomenală deoarece producătorii au reuşit cumva să vândă acest produs ca fiind bere.

Vă mai aduceţi aminte de emisiunea „Feriţi-vă de măgăruş !”? Ei bine am o idee asemănătoare Feriţi-vă de ALBRAU Prod. Berea Zimbru, despre care am mai vorbit aici,  este o bere produsă tot de ALBRAU Prod dar cumva, Albrau, se vrea a fi ediţia de lux sau ceva.

Am intrat puţin pe site-ul lor, da au aşa ceva şi am rămas blocat. Undeva apare fraza: “Beer is proof that God loves us and wants us to be happy. (Berea este dovada faptului ca Dumnezeu ne iubeste si vrea sa fim fericiti) semnat Benjamin Franklin” . Nu există nici o dovadă pe planetă care să ateste faptul că nenea Benjamin a zis aşa ceva vreodată dar cretinii de la ALBRAU se cred deştepţi.

Nu ştiu dacă mai are rost să vorbim despre calităţile acestei beri dar o sa fac un efort.

În comerţ eu am găsit această băutură într-o doză de aluminiu cu un design execrabil, am crezut iniţial că este o conservă de mazăre. Ca şi aspect au nimerit cel puţin culoarea, un auriu închis dar spuma care este abundentă la început, dispare până să duci halba la gură. Mirosul este puteric de hamei şi plăcut iar gustul este puţin amărui şi cam atât.  Este o băutură fadă, după gustul amărui, de la prima gură nu mai simţi nimic, doar ceva amar.Este ca şi cum ai bea apă plată cu aspirină.

Eu NU RECOMAND aşa ceva mai ales că în compoziţie găsim MALAI.

Marca: ALBRAU
Producător: ALBRAU Prod

Distribuitor : SC ADIO MAMA SRL
Ţara de origine: România, dar nu mai spuneţi la nimeni
Ambalaj : Doză 0,5 L
Sursă : Mega Image

Alcool: 4,5 %

Ingrediente: apă, malţ din orz. MĂLAI, orz, hamei
Preţ: 1,39 RON

Tip: Filtrată prin pâine

  • Prezentare – 1
  • Aspect – 3
  • Miros – 3
  • Gust –  1

Notă finală 2


Albrau
Tagged on:                 

One thought on “Albrau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.