bermas-pils

Bermas – Pils

Nu știu exact câte regine a avut Bucovina dar clar acum are una originală ”Regina blondă a Bucovinei ”. Nu. Nu este vorba de ceva stranepoată, mai grea de cap, a lui Stefan cel Mare ci de berea locală din Suceava Bermas-Pils. Am mai vorbit noi de berea Suceava care este de asemenea un sortiment produs de Bermas S.A. dar din păcate nu este regină, poate doar ceva cenusăreasă. Bun, acest sortiment este clar vârful de lance, produsul de top, miezul sau cum mai vreți voi al celor de la Bermas. Daca Berea Suceava o găsiți cam în orice cârciumă, Bermas o să gasiți doar în restaurantele care se respectă, adică cu minim două scaune. În concluzie aproape aceași Mărie dar cu altă sticlă și altă etichetă. În comparație cu ediția pentru săraci, Suceava (berea nu orașul), Bermas este mai puternic carbonatată, cantitatea de spumă este mult mai mare care persistă oarecum. În ce privește mirosul căpița parcă s-a mai uscat și se simt ceva arome de fructe proaspete. Gustul este clar mai puțin amărui și răcoritor.

Nu prea am de ales așa că o să RECOMAND această bere că de nu pierd cele șase acțiuni pe care le dețin în cadrul companiei (În Suceava fiecare copil primește la naștere din partea primarului câte o acțiune / kilogram la SC BERMAS SA. Eu am fost mai dolofan.).

 

Caracteristici

Marca – Bermas

Producător – SC Bermas SA

Distribuitor – Bermas

Ţara de origine –  România

Ambalaj – Sticlă 0,5 L

Sursă – marfă de contrabandă

Alcool – 5,2%

Ingrediente – malțuri special, hamei, drojdie și apă

Tip – Pils       

Calificative

Prezentare 4 față de Suceava este un progres

Aspect        6 pentru culoare

Miros          6 a dispărut căpița așa că e de bine

Gust           6 are un gust bun (şase acţiuni)

Notă finală  5.5


Bermas – Pils
Tagged on:                     

2 thoughts on “Bermas – Pils

  • 18 July 2022 at 22:54
    Permalink

    Salut. Sunt sucevean dar nu am auzit de primit acțiuni la Bermas per kg din partea primarului. Poți da mai multe detalii?

    Reply
    • 4 August 2022 at 22:17
      Permalink

      Salut Lucian,

      In primul rand iti multumesc pentru vizita, iar in al doilea pentru comentariu. Am analizat problema ta si se pare ca nu esti chiar sucevean 100%. Daca privesti arborele ginecologic undeva pe la anul 1800 am depistat un amestec intre o femela suceveanca cu un mascul ardelean. Asta am putea sa trecem cu vederea, dar stra(x5)-bunicul tau jumate sucevean si jumate ardelean a avut un copil cu o femela din Falticeni cu origini din Sibiu. Cumva ai fi un fel de neamt corcit daca nu chiar ceva bucovinean venit pe filiera austriaca. Sa ai pofta la bere !

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.