fischer-dorelei

Fischer – Dorelei

Am mai vorbit despre această marca Ficher aici dar nu foarte pe larg, probabil că o să refac recenzia la Ficher Tradition. În schimb astăzi degustăm varianta Dorelei sau Reserve Ambree în trecut care conform etichetei este o bere arămie sau poate că nu este bere, o să descoperim pe parcurs.

La prima vedere ne lovim de ambalaj care este destul stilizat constând într-un recipient generos din sticlă de 0,65 L particularizat cu logo si multe etichete, multe ca să încapă cele trei sute de ingrediente. Trecem de ambalaj şi ajungem cu berea în halbă, nu toată deoarece n-am halba de 0,65 l dar cum nu este o bere nefiltrată nu mă deranjează, o să completăm mai încolo. Bun, în halbă arată bine, culoarea specială brun – roşiatic şi spuma abundentă, densă şi persistentă fac echipă bună.

Ei…la capitolul miros – gust treburile se complică. Mirosul este clasic, absolut nimic special, malţ şi o vagă aromă de prune coapte. În schimb de la prima gură papipele gustative intră în şoc. Aşa o combinaţie de arome: dulce, amar, condimentat, acru şi sărat nu am întâlnit nici la shaorma, cu de toate. Predomină o dulceaţă amară aşa ca la siropul de tuse.

Vobeam mai sus despre condimente. Păi primul ingredient specificat este BERE iar ultimul malţ din orz. Ceva nu se leagă iar între cele de mai sus avem următoarele: apă, zahăr, arome naturale, infuzie de condimente şi citrice, fibre, colorant, caramel, acid citric.

Probabil că deja aţi ghicit verdictul, NU RECOMAND.

Marca: Fischer
Producător: Fischer

Distribuitor : Mega Image
Ţara de origine: Franţa
Ambalaj : sticlă 0,65 L
Sursă : Mega Image

Alcool: 6,3%

Ingrediente: bere, apă, zahăr, arome naturale, infuzie de condimente şi citrice, fibre, colorant, caramel, acid citric, malţ din orz.
Tip: ALE
Calificative (?/10)

  • Prezentare – 8
  • Aspect –  9
  • Miros –  4
  • Gust –   2

Notă finală 5,75


Fischer – Dorelei
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.