Nu știu cum vă sună vouă dar eu când aud de paloș inevitabil vine și gros și apoi Ca$$a Loco. Nu știu cum era paloșul lui Fane, dar clar nu avea cum sa fie mai mare la stat ca el, deci undeva între  0 si 160 cm.

            Acum, știm ca mărimea nu contează, iar Stefan era destul de jucăuș daca e sa număram plozii și bisericile.

            Avem în pahar, adică am ca voi nu știu ce faceți in momentul asta, o bere India pale ale adică fix ce nu trebuie sa bei mult, dar e bun.

            La berile astea Made by Bârlog nici nu are rost sa discutam de PREZENTARE , totul e așa de fain încât nici nu vrei sa desfaci sticla. 10 cu felicitări din partea mea si nu doar pentru ca Fane se apară cu un hamei ci și pentru toate informațiile de pe eticheta secundara.

            Bravo !

            La ASPECT am un singur comentariu, chiar dacă spuma este abundentă, consistența e ca la șampon, adică cu bule mari, cam 7 nota.

            MIROSUL este tipic pentru acest tip de hamei, foarte fructat si nițel fresh dar nu foarte mult ceea ce ne indică o bere de calitate si consistența ridicată. Merită cam un 10.

            Trecem la GUST unde cu greu mă abțin sa nu fiu subiectiv. Trebuie sa recunosc ca acest tip de hamei nu e in preferințele mele pentru ca gustul este fain la început, dar retro gustul este greu de suportat. OK, poate daca mănânci ce trebuie in momentul ala, cum ar fi ceva picant, e posibil ca experiența sa fie alta. O să încerc, dar la momentul asta pentru mine, judecând strict pe segmentul IPA, gustul este de 9.

Recomand berea asta, dar nu pentru băute cu băieții.

Marca – Paloșul lui Ștefan

Producător – fabrica de bere Cluj

Site Producător  –  https://fabricadeberecluj.ro/

Distribuitor – cine apucă

Tara de origine – România

Ambalaj –  Sticla 0,33 L

Sursa –  Donație de la Putna

Alcool –6,3 %

E.P. – 14 °P

Ingrediente – apă, malț din orz, hamei și drojdie.

Tip – IPA

Temperatura de servire –  5-8°C

Pahar – tip lalea


PALOȘUL LUI ȘTEFAN
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.