Urthel

Urthel Samaranth

Urthel Samaranth este o bere cu proprietăţi rare. Nu am mai băut ceva asemănător. De tip nefiltrată, brună şi cu o concentraţie de alcool foarte ridicată este o bere mai pretenţioasă dar nu dură. Cu toate că pe etichetă scrie strong gustul este uşor dulce de caramel sau fructe coapte . Alcoolul se simte dar nu deranjează adică nu acoperă gustul plăcut de bere. Ca şi comparaţie se apropie de berea facută în casă sau de socată dar cu mai mult alcool. Totuşi nu o recomand pentru potolirea setei ci mai degrabă ca băutură la o friptură grasă. În mod sigur asocierea cu popcorn sau alune este o alegere greşită.

La aspect trebuie remarcată spuma abundentă şi densă dar care din păcate nu persistă , culoarea brun – închis şi drojdia în suspensie.

În concluzie o RECOMAND de a fi consumată dar cum am mai zis alături de un fel de mâncare bogat în grăsimi. În nici un caz nu se pretează la o partidă lungă de poker sau la ceva meci de fotbal. Consumaţi moderat dacă nu vreţi să apelaţi la nurofen a doua zi !

Marca: Urthel
Producător : Urthel

Distribuitor : Top Beverage group
Tara de origine: Benelux

Sursă: Mega Image
Ambalaj : Sticlă 0,33 L
Alcool: 11,5 %

Ingrediente: apă, malţ hamei, zahăr, drojdie
Tip: Ale

  • Prezentare – 5
  • Aspect – 8
  • Miros – 7
  • Gust –   7

Notă finală 6,75

 

 


Urthel
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.