Lang Brau – Super Ale

Am mai degustat beri produse de Lang Brau şi sunt într-adevăr mai speciale dar nu obligatoriu şi bune pentru că ei se laudă că produc o bere bavareză, artizanală de şase generaţii într-o mică berărie independentă. Să repetăm, bere produsă artizanal de șase generații într-o mică berărie, cam cât o șură…acum priviți aici — http://www.lang-braeu.de/en/beers/ , microfabrică, artizanal…20 de sortimente,,,

Fără să apelăm la cine stie ce matematică complicată ne dăm seama că baieții ăștia nu aveau cum să producă acum șase generații decât artizanal iar pe etichetă revin cu precizarea că ei produc bere fără ajutor computerizat…Oau ! Am un PC desktop și două laptoape mă bag pe făcut bere industrial.

Colac peste pupăză sau invers cum vă convine vouă pe eticheta în Limba Română ”unfiltriert” este tradus ”NE-pasteurizat”, mare diferență între nefiltrat și nepasteurizat.

M-am cam lungit cu vorba la introducere așa că voi fi scurt mai departe.

”Super Ale” este de fapt o bere weissen dar cu anumite influențe Ale, mai exact culoarea arămie și tulbure cu urme de drojdie alături de mirosul puțin fructat indică o bere weissen dar gustul amar, dur, puțin acru și cu ușoare urme de fructe în retrogust creează o senzație falsă de Ale.

Din punctul meu de vedere este o bere prea dură pentru o bere tip weissen, te aștepți să guști o bere aromată, fructată alături de un platou cu fructe de mare și deodată papilele tale dau de un gust amar puțin acru și sărat…

         Nu RECOMAND.

Caracteristici

Marca –  Lang Brau – Super Ale

Producator –  Lang – Brau

Distribuitor – 5Sterne Deutschland SRL

Tara de origine – Germania

Ambalaj – Sticlă 0,5L

Sursa – CORA

Alcool – 4,9%

Ingrediente – Cică natural fără goange…blab la bla : apă de izvor (buhahaha), malt din orz și grâu, hamei, drojdie.

Tip – NOU. Weissen + Ale dar mai mult weissen

Temperatura de servire – Rece.

Pahar – Chiar nu contează

            Calificative

Prezentare – 6

Aspect – 3

Miros – 2

Gust – 2

Nota finala – 3,25

 


Lang Brau – Super Ale
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.